Om oss

Gunnesbo 4H gård startades 1990. Vi är en liten stadsnära bondgård, som drivs av en ideell medlemsklubb med föreningsanställd personal. Hos oss får du träffa hästar, katter, kaniner, getter, får och tuppen Zip med hans hönor. Alla är välkomna att besöka oss, kika på våra djur, delta i våra roliga aktiviteter och njuta av naturen kring vår gård.  
 


Det finns också möjlighet för förskolor och skolor att boka lantgårdsbesök. Då kan barnen under en förmiddag vara med och göra olika sysslor i stallet samt rida. Under loven har vi olika aktiviteter för våra medlemmar så som kaninhoppning, ridning och pyssel.

Personal

På gården arbetar Iza, Emanuel och Martina (inte i bilden) 

 

 

 


 

 

 

 

Styrelsen

Vi har en ideell styrelse som består av ungdomar och vuxna:

Simone Morehed - ordförande (email: simone.morehed@gmail.com)
Amanda Bondesson  - vice ordförande
Hanna Savola - kassör (mob: 0736-227663)
Rose-Marie Lindahl - sekreterare

Ann-Christine Larsson

 

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag  13-17
Lördag-söndag  10-12
Lovdagar           10-16 (påsklov, sportlov, sommarlov m.m)
Vi arrangerar även aktiviteter utanför ordinarie öppettider. Information om dessa aktiviteter publicerar vi under "aktuellt".

Nöbbelövs Mosse

Bakom gården ligger Nöbbelövs Mosse. Mossen är ett populärt närrekreationsområde och värdefullt för floran och faunan med tidvis stora mängder rastande änder och vadarfåglar.

 

4H står för:

HUVUD för kunskap
HJÄRTA för medkänsla
HAND för färdighet
HÄLSA för ett sunt levnadssätt

4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden.